VAŠA BUDUĆNOST SA NAMA

Conversio Academy je vrhunski specijalizirani edukativni centar za one koji žele biti dio budućnosti, koji će te osposobiti za nova zanimanja, koja do prije par godina uopće nisu postojala.

Postani: (*)
- monter solarnih panela (završena obrtnička (zanatska) škola)
- električar: elektro specijalist za izvedbu i spajanje solarnih sustava (završena srednja elektro škola, iskustvo prednost)
- električar: instalater wallbox elektropunionica (završena srednja elektro škola, iskustvo prednost)

Svijet se mijenja brže nego ikad. Nove tehnologije oblikuju našu budućnost. Oni stvaraju nove mogućnosti i nove izazove. Ono što je nekada bilo pravilo danas više nema smisla. Ali svaka promjena je i velika prilika, čovječe, treba se prilagoditi. Birajte i učite mudro. Prihvatiti nove izazove i iskoristiti priliku. Osigurajte dobar život i karijeru. Jedna od novih tehnologija koja je već tu: zeleni izvori energije (sunce, vjetar, geo...).

Jeste li znali da se broj instaliranih solarnih panela gotovo udvostručuje svake godine?
Evo prilike!

Conversio Academy je dio vodeće austrijske grupacije Conversio group GmbH (link: www.conversiogroup.at) sa međunarodnom reputacijom, koju čini preko dvadeset uspješnih kompanija u oblasti zelene energije.

Po završetku školovanja u našem centru, naći ćete siguran, dobro plaćen posao u nekoj od kompanija u grupi. Mogućnost napredovanja i ličnog razvoja prema Vašim željama.

Nije bitno šta ste radili ranije, kakvo iskustvo imate, bitno je da želite više, da želite da budete visoko plaćeni za svaki dobro obavljen posao.
Iskoristite priliku, kontaktirajte nas! Naša usluga i edukacija su potpuno BESPLATNI za vas.

- (*) - svi navedeni nazivi poslova su radna mjesta u skladu s internim standardima Conversio Group GmbH, i ne podrazumijevaju nikakvu povezanost s bosanskim obrazovnim sustavom.

Image

kontakt:

Conversio Academy | Conversio Sinnergie d.o.o.
Vrbani 15 | 10 000 Zagreb | Hrvatska

info@conversio-academy.com


prijavi se

Prijavnica
Ime i prezime:
Ime i prezime:
Ime
Prezime
Prihvaćanje uvjeta