Vi ste na pravom mjestu!

Niste zadovoljni svojim trenutnim poslom? Niska plata? Loše radno okruženje? Nemate kvalifikacije koje su vam potrebne? Da li želite da radite i pošteno zarađujete? Želite li novi početak u profesijama budućnosti?

Vi ste u centru naše priče. Individualnim pristupom, cilj nam je omogućiti svakom pojedincu da pronađe najbolju moguću verziju sebe. Da stvorimo dobar život i karijeru svojim obrazovanjem u novim profesijama.

BESPLATNA edukacija za zanimanja budućnosti!

- nije potrebno iskustvo
- ne moraš biti električar, elektrotehničar. Nudimo mogućnost edukacije i prekvalifikacije za montera solarnih panela. Primamo polaznike sa završenom obrničkom (zanatskom) školom.
- ukoliko si električar ili elektrotehničar, osiguravamo specijalističku obuku za vrhunska primanja
- njemački jezik - osnovno znanje
- engleski jezik - vrlo dobro znanje
- osiguran posao u Austriji ili Europi po završetku školovanja
- siguran i odlično plaćeni posao
- poticajna radna okolina
- razvoj i napredovanje
- međunarodna karijera sukladno tvojim željama
- jedinstven sustav edukacije na našim prostorima
- edukacija u malim grupama
- najmodernije opremljeni kabineti i laboraotriji
- pratimo tvoj razvoj i karijeru
- bez rizika za polaznika

Image

Naša akademija je osnovana sa ciljem pružanja vrhunske obuke i stvaranja stručnjaka koji će se uspješno uklopiti u nove razvojne projekte unutar Grupacije. Tehnologije obnovljivih izvora energije su sve prisutnije i zahtijevaju znanja i stručnost koja se ne mogu steći u klasičnom obrazovnom sistemu. Iz tog razloga odlučili smo da investiramo u vrhunski specijalizovani edukativni centar, koji će svojim polaznicima omogućiti savremeno i kvalitetno obrazovanje.

Naši predavači su stručnjaci iz različitih oblasti, koji će u saradnji sa polaznicima usmjeravati i modelirati obrazovni proces, te im omogućiti da steknu teorijsko i praktično iskustvo u radu i stvarnim situacijama. Kontinuirano pratimo napredak i razvoj naših učenika, te kroz cjeloživotno učenje osiguravamo najbolju moguću karijeru.

Vjerujemo da je edukacija ključ uspjeha u bilo kojoj oblasti, pa smo odlučili da sve naše usluge i obuke budu potpuno besplatni za nove polaznike. Svi su pozvani da nam se pridruže i postanu dio Conversio akademije - vaš partner za sigurnu budućnost.

- za svaki uspješno završen modul polaznik dobija profesionalni sertifikat od strane CONVERSIO Grupe
- jer su sve naše usluge BESPLATNE za vas.
Image

kontakt:

Conversio Academy | Conversio Sinnergie d.o.o.
Vrbani 15 | 10 000 Zagreb | Hrvatska

info@conversio-academy.com


prijavi se

Prijavnica
Ime i prezime:
Ime i prezime:
Ime
Prezime
Prihvaćanje uvjeta