Na pravom si mjestu!

Nisi zadovoljan trenutnim poslom? Mala plaća? Loša radna okolina? Nemaš kvalifikacije koje ti trebaju? Želiš raditi i pošteno zaraditi? Želiš novi početak u zanimanjima budućnosti?

Ti si u centru naše priče. Cilj nam je individualnim pristupom omogućiti svakom pojedincu da pronađe što bolju verziju sebe. Da uz našu edukaciju u novim zanimanjima stvori dobar život i karijeru.

BESPLATNA edukacija za zanimanja budućnosti!

- nije potrebno iskustvo
- ne moraš biti električar, elektrotehničar. Nudimo mogućnost edukacije i prekvalifikacije za montera solarnih panela. Primamo polaznike sa završenom obrničkom (zanatskom) školom.
- ukoliko si električar ili elektrotehničar, osiguravamo specijalističku obuku za vrhunska primanja
- njemački jezik - osnovno znanje
- engleski jezik - vrlo dobro znanje
- osiguran posao u Austriji ili Europi po završetku školovanja
- siguran i odlično plaćeni posao
- poticajna radna okolina
- razvoj i napredovanje
- međunarodna karijera sukladno tvojim željama
- jedinstven sustav edukacije na našim prostorima
- edukacija u malim grupama
- najmodernije opremljeni kabineti i laboraotriji
- pratimo tvoj razvoj i karijeru
- bez rizika za polaznika

Image

Naša akademija je osnovana s ciljem da pružimo vrhunsku obuku i stvorimo specijaliste koji će se uspješno uklopiti u nove razvojne projekte u sklopu Grupe. Tehnologije obnovljivih izvora energije su sve prisutnije, te zahtijevaju znanja i stručnost koje se ne mogu steći u klasičnom obrazovnom sustavu. Iz tog razloga, odlučili smo investirati u vrhunski specijalizirani edukativni centar, koji će svojim polaznicima pružiti moderno i kvalitetno obrazovanje.

U suradnji sa stručnjacima iz njemačkog instituta www.lucas-nulle.de, razvili smo programe obrazovanja koji su usmjereni na polaznika i njegove afinitete. Naše specijalističke programe smo prilagodili različitim nivoima predznanja kako bi svi polaznici imali jednake mogućnosti za uspjeh.

Naši predavači su stručnjaci iz raznih područja, koji će u suradnji sa polaznicima usmjeriti i modelirati obrazovni proces, te im omogućiti stjecanje teorijskog i praktičnog iskustva u radu i realnim situacijama. Kontinuirano pratimo napredak i razvoj naših polaznika, te osiguravamo najbolju moguću karijeru kroz cjeloživotno učenje.

Smatramo da je obrazovanje ključno za postizanje uspjeha u bilo kojem području, stoga smo odlučili sve naše usluge i edukacije učiniti potpuno besplatnima za nove polaznike. Svi su pozvani da nam se pridruže i postanu dio Conversio Academy - vašeg partnera za sigurnu budućnost.

- po svakom uspješno završenom modulu polaznik dobiva profesionalni certifikat Grupe CONVERSIO
- zato što su za Tebe sve naše usluge BESPLATNE. 

Image

kontakt:

Conversio Academy | Conversio Sinnergie d.o.o.
Vrbani 15 | 10 000 Zagreb | Hrvatska

Besplatni poziv: 0800 9308
info@conversio-academy.com


prijavi se

Prijavnica
Ime i prezime:
Ime i prezime:
Ime
Prezime
Prihvaćanje uvjeta