Posao montera u Austriji za njih je postao stvarnost; završena obuka prvih Conversio specijalista

Obuka za posao u Austriji - Conversio Academy

Nakon temeljitih priprema i opremanja centra za obuku i edukaciju, započeli smo sa specijalističkim edukacijama. Prve grupe polaznika su uspješno odradile cijelu obuku, i pridružile se našim timovima montera u Austriji.

Što nas razlikuje od drugih?


Dolaskom obnovljivih izvora energije (solari, vjetar itd…) potreba za stručnim djelatnicima (monterima, instalaterima, električarima), svaki dan je sve veća. Upravo iz tog razloga smo uložili značajna sredstva u ovaj edukacijski centar, Conversio Akademiju, gdje u Zagrebu, u kontroliranim uvjetima naši polaznici uz vodstvo stručnih edukatora, prolaze sve procese koje će u naravi obavljati tijekom svog rada. Imate priliku upoznati, što radimo, kako radimo, koju opremu koristimo, vidjeti koji je točno posao za Vas, a i mi ćemo bolje upoznati vaše afinitete i želje.

Cilj naše Akademije je da stvaramo vrhunske specijaliste, s kojima će naša tvrtka rasti i razvijati se.


Prvi smo i jedini centar ovog tipa u regiji, posvećen obuci naših budućih specijalista. Sve naše usluge za naše polaznike su potpuno besplatne. Javite nam se i iskoristite jedinstvenu priliku za novu karijeru i interesantan odlično plaćeni posao. Na donjem linku možete pogledati naš stalno otvoreni oglas za nove djelatnike.