tvoja budućnost s nama

Conversio Academy je vrhunski specijalizirani edukativni centar za one koji žele biti dio budućnosti, koji će te osposobiti za nova zanimanja, koja do prije par godina uopće nisu postojala.

Postani: (*)
- monter solarnih panela (završena obrtnička (zanatska) škola)
- električar: elektro specijalist za izvedbu i spajanje solarnih sustava (završena srednja elektro škola, iskustvo prednost)
- električar: instalater wallbox elektropunionica (završena srednja elektro škola, iskustvo prednost)

Svijet se mijenja brže no ikad. Nove tehnologije oblikuju našu budućnost. Stvaraju nove prilike i nove izazove. Ono što je nekad bilo pravilo danas više nema smisla. No svaka promjena je ujedno i velika prilika, čovjek, se treba prilagoditi. Mudro odabrati i učiti. Prihvatiti nove izazove i iskoristiti priliku. Osigurati si dobar život i karijeru. Jedna od novih tehnologija koja je već tu: zeleni izvori energije (sunce, vjetar, geo...).

Da li si znao da se svake godine gotovo udvostruči broj postavljenih solarnih panela?
Tu je tvoja prilika!

Conversio Academy je dio vodeće austrijske grupacije Conversio group GmbH (link: www.conversiogroup.at) s međunarodnom reputacijom, koju čini preko dvadeset uspješnih tvrtki s područja zelene energije.

Završetkom školovanja u našem centru čeka te siguran odlično plaćeni posao u jednoj od tvrtki iz grupacije. Mogućnost napredovanja i osobnog razvoja prema tvojim željama.

Nije bitno što si ranije radio, kakvo iskustvo imaš, bitno je da želiš više, da želiš biti vrhunski plaćen za svaki dobro obavljeni posao.
Iskoristi priliku, kontaktiraj nas! Naša usluga i školovanje je za tebe potpuno BESPLATNO.

- (*) - svi navedeni nazivi radnih mjesta su radne pozicije sukladno internim standardima Conversio Group GmbH, i ne podrazumijevaju nikakvu vezu s hrvatskim obrazovnim sustavom.

Image

kontakt:

Conversio Academy | Conversio Sinnergie d.o.o.
Vrbani 15 | 10 000 Zagreb | Hrvatska

Besplatni poziv: 0800 9308
info@conversio-academy.com


prijavi se

Prijavnica
Ime i prezime:
Ime i prezime:
Ime
Prezime
Prihvaćanje uvjeta