Opći uvjeti korištenja web stranice Conversio Academy, koja se nalazi na domeni Conversio-Academy.com, su kako slijedi:

  1. Opće informacije

Web stranica je vlasništvo tvrtke Conversio Sinnergie d.o.o. (u daljnjem tekstu “vlasnik stranice”). Pristupom i korištenjem web stranice, korisnik prihvaća ove Opće uvjete korištenja.

  1. Korištenje web stranice

Svi sadržaji na web stranici su zaštićeni autorskim pravima te se ne smiju reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika stranice.

Korisnik se obvezuje ne koristiti web stranicu u svrhu kršenja zakona, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje autorskih prava i intelektualnog vlasništva, distribuciju virusa, izvođenje napada na mrežu i sl.

  1. Poveznice na druge web stranice

Web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Vlasnik stranice ne preuzima odgovornost za sadržaj tih stranica i ne može biti odgovoran za eventualne štete koje korisnik može pretrpjeti pristupom tim stranicama.

  1. Zaštita privatnosti

Vlasnik stranice poštuje privatnost korisnika te se obvezuje štititi osobne podatke korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

  1. Izmjena Općih uvjeta korištenja

Vlasnik stranice zadržava pravo izmjene ovih Općih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez obvezne prethodne obavijesti korisnika. Korisnik se obvezuje redovito provjeravati uvjete korištenja radi pravovremenog informiranja o eventualnim izmjenama.

  1. Kontakt

Za sva pitanja, komentare ili pritužbe u vezi s korištenjem web stranice , korisnik se može obratiti na sljedeću adresu e-pošte: info@conversio-academy.com.

Ovi Opći uvjeti korištenja su važeći od datuma pristupa web stranici

Conversio Sinnergie društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i proizvodnju
Vrbani 15 | 10 000 Zagreb (Grad Zagreb)

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081468227
OIB: 31516231000
EUID: HRSR.081468227
Temeljni kapital 20.000,00 kuna / 2.654,46 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450) uplaćen u cijelosti.

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Armin Christian Jordan, direktor
Dragomir Gabrić, direktor