Conversio, vodeća Austrijska tvrtka za solarnu energiju, najavila je pokretanje novog edukacijskog centra, Conversio Academy, čiji je cilj promicanje solarnog obrazovanja i obuke za pojedince zainteresirane za karijeru u obnovljivim izvorima energije. Conversio Academy ponudit će niz programa obuke i tečajeva usmjerenih na postavljanje, dizajn i održavanje solarnih panela. Centar će studentima omogućiti praktično iskustvo rada sa solarnom tehnologijom, kao i pristup stručnjacima iz industrije i najmodernijoj opremi. Prema riječima izvršnog direktora Conversia, cilj Conversio Academy je “stvoriti održivu budućnost pružanjem obrazovanja i obuke za pojedince zainteresirane za nastavak karijere u obnovljivoj energiji.” Pokretanje Conversio Academy dolazi u trenutku kada potražnja za poslovima postavljanja solarnih panela brzo raste, a nedostaje kvalificiranih stručnjaka u tom području.

Conversio se nada da pružanjem visokokvalitetnog obrazovanja i obuke može pomoći popuniti ovu prazninu i pružiti tražiteljima posla vještine i znanja koja su im potrebna za uspjeh u solarnoj industriji. Conversio Academy je otvoren za sve zainteresirane za početak i nastavak karijere u obnovljivim izvorima energije, bez obzira na njihovo prethodno iskustvo ili obrazovanje. Tečajevi koje nudi centar dizajnirani su tako da budu fleksibilni i prilagodljivi, omogućujući polaznicima da svoje obrazovanje prilagode svojim individualnim potrebama i ciljevima. Akademija je već dobila široku potporu te se gleda kao pozitivan korak prema promicanju čiste energije i stvaranju radnih mjesta u solarnoj industriji. Pokretanje Conversio Academy značajan je razvoj za solarnu industriju, pružajući pojedincima obrazovanje i obuku koja im je potrebna za uspjeh na terenu. Budući da potražnja za obnovljivom energijom nastavlja rasti, Conversio Academy će igrati ključnu ulogu u promicanju održivosti i stvaranju radnih mjesta za sljedeću generaciju solarnih stručnjaka.

Saznajte više o solarnoj energiji i mogućnostima koje nudi. Kontaktirajte Conversio Sinnergie i počnite graditi svoju karijeru u industriji obnovljive energije danas!

× Online kontakt